Kan du lista ut vad årets julklapp blir?

present3Förra året blev det en råsaftcentrifug som korades till ”Årets julklapp” och i DN skrev man hur företaget HUI som gör den årliga marknadsundersökningen trodde att det skulle bli ett försiktigt rekord i jämförelse med 2012 års dipp i julhandeln. Men vad tror du att årets julklapp kommer att vara i år?

När det kommer till att utse årets julklapp är det företaget HUI som ligger i spetsen med sin marknadsundersökning och har korat klappen sedan 1988. Och om man vill veta vilken typ av julklappar som svenska folket investerat i under de senaste 25 åren kan man klicka här, om inget annat kanske man kan få en vink om vad nästa klapp kommer att bli, vem vet. Men sedan ska man även komma ihåg att klapparna kommer tillbaka år för år, så som att surfplattan även såldes mycket under 2012 precis som den sålde mest under 2010 då denna hamnade på förstaplatsen. Och är det någonstans där julklapparna ständigt väljs med tidigare års populäritet så är det inom företagsbranschen när det kommer att välja klapp till sina anställda.

Julklappar till anställda

När man ska välja ut en klapp till sina anställda är det viktigt att man har ett tydligt mål med sin julklapp och vet vilken prisgrupp man ska hålla sig inom samt vilken typ av sak man letar efter. Ett tips är därför att spana in visauppskattning.se där mängder av olika företagspresenter finns att välja bland. Kanske vill man ge en delikatesskorg eller kanske en inredningsdetalj passar bra? För det är ju faktiskt så att en julgåva från sin arbetsgivare betyder något, i alla fall om man frågar de intervjuade personerna i tidningen Jnytt. Så oavsett vad man väljer att ge sina anställda kan det vara bra att lägga en extra tanke bakom, kanske till och med skriva personliga julhälsningar i samband med julklappen?Eller så kanske du är just den person som lyckas förutse detta års julklapp!