Upplev Sverige på semestern

Semester är det nya ordet som betyder att vi ska semestra i Sverige och uppleva allt det vackra detta land har att erbjuda. Från norr till söder finns underbara platser att besöka och du reser dessutom på ett hållbart och klimatsart sätt när du kan undvika att flyga. Utmärkt under pågående coronapandemi när vi inte kan res utomlands.

 

Hemester, Semester och staycation, ord som kommit senaste åren och gjort Sverige till ett underbar semesterland. Köp en husvagn och res runt i vår avlånga land eller varför inte en segeljolle och segla runt våra vackra hav. Glöm inte att köpa en segeljolleförsäkring!

 

Tips för att upptäcka sommarsverige!

Open,Landscape,Of,Midnight,Sun,In,Lapland,Northern,Sweden,,Europe.Numera är Sverige det mest populära resmålet för resglada svenskar. Här finns hur mycket som helst att upptäcka för både barn och vuxna. Några tips är att passa på att ta tillvara på naturen Sveriges vackra fjäll, skogar, ängar och hav. Vandring är en aktivitet som lämpar sig utmärkt under coronatider vilket många har fått upp ögonen för. Det är nästan 70 % fler som vandrat 2020 i jämförelse med tidigare år. Ett annat tips är att upptäcka en ny stad som du inte tidigare besökt. Ta bilen och åk på en road trip till mindre städer och upptäck deras charm. Har du barn kan ni hitta på något i närheten, det finns ofta många barnvänliga aktiviteter .

 

”Ett bra första tips, när man funderar på vad man ska hitta på, är att kika på den egna kommunens hemsida.” Expressen.

 

Du kan exempelvis passa på att besöka roliga lekland och äventyrsparker som oftast har kul för hela familjen.