Telenor-pappan har lämnat oss

Att personer går ur tiden är inget nytt, men det är tråkigt när detta händer på tok för tidigt. Nyligen nåddes vi av nyheten att Michael som spelade pappan i de populära reklamfilmerna som Telenor gjort har lämnat oss.

Även kända personer dör så det är inget nytt, men en tråkig nyhet för många var att höra att skådespelaren Michael Perlitz lämnat oss i förtid. Perlitz är känd för sin roll som Sören i Telenors återkommande reklamfilmer om familjen som med telefonbolagets hjälp tar sig runt i världen eller bara umgås i vardagen.

Dottern betydde mest

Till Expressen säger Perlitz exfru att för honom så var det alltid deras gemensamma dotter som var det viktigaste och hans mamma berättar om hur teatern alltid har legat honom varmt om hjärtat – vilket varit väldigt tydligt i reklamfilmerna som fått honom att bli så folkkär som han blivit. Att Michael inte finns med oss längre är därför inte bara en förlust för hans närstående utan också för alla oss som har fått dölja med i Telenor-familjen under åren och lärt känna honom som den smått pinsamme men alltid lika godhjärtade Sören.